Brainspotting – Fase 1 (VOLZET)

Brainspotting is een psychotherapeutische methode die zich richt op het verwerken van bewuste en onbewuste blokkades die ons dagelijkse functioneren op een negatieve wijze beïnvloeden. Het is een laagdrempelige methode die zeer effectief en krachtig doorwerkt in de verwerking van angstaandoeningen, stressgerelateerde klachten, lichamelijke klachten, hechtingsproblematiek, verslavingen, ADHD, autistische aandoeningen en alle andere blokkades die onze kwaliteit van leven negatief beïnvloeden. Brainspotting laat zich uitstekend combineren en integreren met bestaande therapievormen of andere wijzen van begeleiden van mensen, maar kan ook op zichzelf gebruikt worden.

Brainspotting is een uitermate effectieve therapievorm die zich richt op de verwerking van trauma en andere blokkades waarbij ook juist die gebieden in de hersenen worden bereikt, die zich aan ons cognitieve en verbale bewustzijn onttrekken.

Doelgroep
Voor hulpverleners, coaches en therapeuten als aanvullende behandeling in combinatie met diverse andere psychotherapeutische én lichamelijke behandelmethodes.

Inhoud en methode
– Aanreiken van theorie voor fase 1
– Uitgangspunten Brainspotting: grondhouding en techniek
– Demonstraties
– Aanleren en inoefenen van de verschillende stappen van de theorie

Begeleiders
Marie-José Boon
Bénédicte Leys

Wanneer
2 maandagen en 1 dinsdag

9, 10 en 16 september 2019

Telkens van 9u tot 17u (1 uur lunchpauze)

Prijs
650 euro
(voorschot 150 euro –
+ 500 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

Deze opleiding is volzet. U kunt zich inschrijven op de wachtlijst via onderstaande link.