Webinar – Groei sterk door Schaduwwerk (ONLINE)

Als je persoonlijke en professionele groei belangrijk vindt, ken je maar beter je eigen schaduw. Die zet je tijdens je werk én in je persoonlijke leven namelijk niet zomaar opzij.  Schaduwwerk biedt fascinerende inzichten in je eigen zijn, maar ook in dat van je klanten, cliënten, leerlingen, teamleden, collega’s, patiënten of coachees.

Schaduwwerk werd op de kaart gezet door de bekende Zwitserse psychiater en psychoanalyticus Carl Gustav Jung. Het is een zeer toegankelijke manier om:
– meer inzicht het gedrag van jezelf en anderen te krijgen;
– je relaties met anderen te verbeteren;
– je persoonlijke en professionele groei een flinke boost te geven.

In dit online webinar geeft klinisch psycholoog en psychotherapeut Lynn Jespers een introductie rond schaduwwerk. Na het volgen van dit webinar ken je de theoretische basis van schaduwwerk. Aansluitend werken we daarop praktisch en ervaringsgericht verder in de korte training die op de Educatieve Academie doorgaat. Je kan dit webinar enkel in combinatie met de Korte Training ‘De schaduw van de hulpverlener‘ volgen.

DOELGROEP
Dit webinar is geschikt voor jou wanneer je praktisch aan de slag wil gaan met schaduwwerk maar de basis nog niet kent of wanneer je graag nog een opfrissing van de theorie hebt voor we in de tweedaagse training ‘De schaduw van de hulpverlener’ praktisch aan de slag gaan.

BEGELEIDER
Lynn Jespers

WANNEER

  • Webinar: donderdag 9 november, van 20u tot 21u30
  • Aansluitende korte training op maandagen 13 en 27 november 2023, telkens van 10u00 tot 17u00 (1 uur lunchpauze)

PRIJS
€ 30 (wordt verrekend bij het inschrijvingsgeld van de Korte Training)
Lees hier meer over de Korte Training.