Als het impostersyndroom je in de weg staat…

Ook als je geen last hebt van verlammende faalangst of een negatief zelfbeeld, kun je je op een aantal vlakken behoorlijk onzeker voelen. Soms slaat de onzekerheid juist keihard toe als alles eigenlijk goed meezit en je eigenlijk alleen maar tevreden zou moeten zijn over je werk, je relaties en de kansen die je krijgt…

“Ben ik wel zo goed bezig?” “Klopt het wel wat ik doe?” “Verdien ik dit compliment wel?” En vooral: “Dit moet vroeg of laat wel fout gaan” Of: “Ooit val ik door de mand, en wat dan?”

Als je (soms) last hebt van het impostersyndroom (= er (soms opeens) van overtuigd bent dat je vals speelt), heb je het moeilijk om jezelf en je potentieel echt in te zetten of te laten zien.

Niemand die het aan je merkt maar van pure onzekerheid ga je dan veel te veel of erg perfectionistisch werken of haak je juist te snel af en mis je kansen. Heel geniepig eist het impostersyndroom veel te veel van je autonoom zenuwstelsel en veroorzaakt het te veel stress.

Wat het impostersyndroom precies is en vooral hoe je op een gezondere manier met je onzekerheid kunt omgaan en er misschien zelfs van kunt afkomen, leer je in deze tweedaagse training.

Begeleiders
Annemie Willemse

Wanneer
2 maandagen
21 november en 5 december 2022
telkens van 10u tot 17u (1 uur lunchpauze)

CORONA – Al onze opleidingen gaan normaal gezien ‘live’ door in de gebouwen van de Educatieve Academie. De lesvorm kan echter aangepast worden ifv de door de regering opgelegde coronarichtlijnen. Sommige trainingen gaan dan online, vinden in kleinere groepen of een groter leslokaal plaats. Uitzonderlijk kan een training naar een latere datum verplaatst worden. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Prijs
215 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding
+ 165 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

Voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten:
180 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding
+ 130 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE OPLEIDING VIA ONDERSTAANDE LINK.