Opleidingen overzicht


 

Vierjarige Therapieopleiding - Interactionele Vormgeving staat voor een interactief model waarbij stromingen en wereldbeelden met elkaar in interactie worden gebracht. Elke stroming blijft in haar eigenheid bestaan en
Jaaropleidingen therapeuten en hulpverleners - Educatieve Academie biedt jaaropleidingen in verschillende domeinen aan voor therapeuten in hulpverleners. Voor therapeuten gelden ze als waardevolle aanvullingen voor binnen de praktijk, voor hulpverleners bieden ze handige tools voor binnen de dagelijkse werksfeer.
Korte trainingen therapeuten en hulpverleners - De Korte Trainingen voor hulpverleners zijn een- of tweedaagse trainingen die op gebalde manier uiteenlopende tools bieden aan de hulpverleners die ze in het werkveld kunnen gebruiken.
workshops - Met de workshops voor iedereen willen we volwassenen vanaf 18 jaar bereiken die zelfverwezenlijking nastreven. Onze workshops bestrijken een uitgebreid gamma: dat gaat van Inleiding tot Zenmeditatie, assertiviteit over mindfulness naar Het Talentenspel. Maar kijkt u vooral zelf even tussen onze workshops – u vindt er vast uw gading!
Supervisie - De Educatieve Academie biedt I.V.-studenten de mogelijkheid om Supervisie te volgen.   Individuele supervisie Kiest u voor individuele supervisie, dan kan u uw supervisor kiezen uit deze lijst en rechtstreeks met hem contact opnemen.   Groepssupervisie Een groepssupervisie is een gesloten groep van maximaal vier I.V.-studenten die tijdens het academiejaar vijf maal twee uur samenkomen. Bij Read More