Rouw- en verliesverwerking (WACHTLIJST)

In het therapeutisch werk worden we heel dikwijls geconfronteerd met rouw en verlies. De laatste jaren is er een nieuwe visie op rouwen ontwikkeld: het duale procesmodel. Het gaat niet om loslaten en verwerken, maar eerder om een andere verbinding vinden met wat men verloren is.

Tijdens deze twee dagen krijg je meer inzicht in wat rouwen is. Je krijgt een antwoord op vragen zoals: wat is een normaal rouwproces en wat niet, hoe kan ik ondersteunend werken, welke reacties en emoties kan een rouwende uiten? We kijken ook naar een aantal werkvormen waarmee je het rouwproces kan begeleiden.

Deze korte training is geschikt voor iedereen die op de werkvloer met rouw en verlies in aanraking komt.

BEGELEIDER
Ann Bilsen

WANNEER?
2 dinsdagen
14 en 28 maart 2023
telkens van 10u00 tot 17u00u (1 uur lunchpauze)

CORONA – Al onze opleidingen gaan normaal gezien ‘live’ door in de gebouwen van de Educatieve Academie. De lesvorm kan echter aangepast worden ifv de door de regering opgelegde coronarichtlijnen. Sommige trainingen gaan dan online, vinden in kleinere groepen of een groter leslokaal plaats. Uitzonderlijk kan een training naar een latere datum verplaatst worden. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Prijs
215 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding –
+ 165 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

Voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten:
180 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding-
+ 130 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

DEZE OPLEIDING IS VOLZET. JE KAN JE INSCHRIJVEN VOOR DE WACHTLIJST VIA ONDERSTAANDE LINK.