Ontdek jezelf, begin bij EA!

De Educatieve Academie is er niet alleen voor therapeuten en hulpverleners, maar wil iedereen die zichzelf wil (her-)ontdekken een hart onder de riem steken. In het voorjaar biedt EA verschillende workshops waarin je jezelf en je omgeving op een creatieve manier beter leert kennen.

In de tweedaagse workshop Via kunst jezelf leren kennen bijvoorbeeld, staan de Griekse mythe van Daedalus en Icarus en de Keltische mythe van Parsival centraal. Verschillende kunstvormen (woord, beeld, vorm, klank…) begeleiden je in de zoektocht naar innerlijke schoonheid en je innerlijke werkelijkheid.

De workshop Biografisch en therapeutisch schrijven richt zich tot al wie door te schrijven wil bezinnen, stilstaan bij het verleden of vormgeven aan de toekomst. De therapeutische werking van schrijven is wetenschappelijk aangetoond en schrijven kan een uitstekend hulpmiddel zijn voor iedereen die zichzelf wil ontmoeten.

Emotional Freedom Techniques biedt een inblik in de baanbrekende methode die in de jaren ’90 ontstond en zich bijzonder effectief toonde in de behandeling van zowel psychische als lichamelijke klachten. Deze tweedaagse vertrekt vanuit een theoretisch kader en leert je vervolgens Gold Standard EFT toepassen op jezelf.

Ook de klassiekers onder de workshops, Familieopstellingen en Verbindende communicatie, stellen zich dit najaar ter beschikking van al wie de relaties met de mensen om zich heen wil herstellen of versterken.

Ontdek alle workshops hier of schrijf je hier in!