Torfsfonds: Krijgt TOUW jouw stem?

Jullie kennen TOUW ondertussen allemaal wel, de vzw die ontstond uit de Educatieve Academie en 10 gratis therapiesessies aanbiedt aan mensen met beperkte financiële middelen. TOUW draait volledig op vrijwilligers en heeft geen enkele bron van inkomsten.

IV-studente Ilse Van Weert gaf TOUW op als project voor het Torfsfonds. Via het Torfsfonds steunt schoenen Torfs jaarlijks verschillende goede doelen.

“Als student interactionele vormgeving aan de educatieve academie, en uit persoonlijke ervaring, ben ik overtuigd van de meerwaarde die psychotherapie kan bieden wanneer mensen moeilijkheden tegenkomen waardoor ze vast komen te zitten. Met 10 sessies psychotherapie zijn misschien niet alle problemen opgelost, maar de energie om de problemen aan te pakken wordt wel teruggevonden. Touw, door de educatieve academie tot leven geroepen, wil zij die het financieel moeilijk hebben hierin ondersteunen.”

 Ilse Van Weert

TOUW werd samen met 149 andere goede doelen geselecteerd voor de laatste fase. In deze fase, moeten we zoveel mogelijk stemmen verzamelen. Op basis van deze stemmen, wordt er op 9 december een definitieve selectie gemaakt van de goede doelen die sponsoring zullen ontvangen.

TOUW heeft jouw stem dus nodig! Je kan stemmen door HIER te klikken. Vergeet niet om je stem te bevestigen via de mail die je ontvangt, anders is je stem niet geldig. Ken jij anderen die TOUW ook willen steunen? Deel deze link dan zeker ook met hen. Bedankt om je steentje bij te dragen!

Meer weten over Touw? http://www.touw-psychotherapie.be/