De Warmste Week: EA steunt TOUW vzw

Het is binnenkort weer tijd voor de warmste periode van het jaar, de Warmste Week van Studio Brussel. Aangezien er uit de Educatieve Academie enkele jaren geleden een vzw ontstond die ons heel nauw aan het hart ligt, TOUW vzw, organiseren wij graag een actie.

TOUW biedt gratis therapie aan mensen met onvoldoende financiële middelen. Gratis, zij hebben dus geen enkele bron van inkomsten. Elke extra euro is dus meer dan welkom!

Wij kozen ervoor om twee dingen te koop aan te bieden voor de Warmste Week. Ten eerste, maakten we postkaarten met werken van EA-directrice Hilde Vleugels. Voor 5 postkaarten, die naast een kunstwerk op de voorkant ook telkens een leuk detail op de achterkant bevatten, betaal je €10.

Hiernaast bieden we het boek ‘Kladblok met verbannen woorden’, de roman van Hilde Vleugels te koop aan voor  €15. Hiervan gaat €10 naar TOUW.

Je kan de kaartjes en het boek kopen op het secretariaat van de Educatieve Academie tijdens de openingsuren (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 16:30). Studenten kunnen ook bij Werner in de cafetaria terecht tijdens de pauzes. De actie loopt tot vrijdag 21 december of zolang de voorraad strekt.