Ademen

Learn to breathe and come to your senses

Leren ademen, is dat eigenlijk wel nodig?
Onbewust verandert ons adempatroon terwijl we opgroeien en zonder dat we het weten verandert ons natuurlijke adempatroon.
Dit zorgt er vaak voor dat we ons na een tijdje minder goed in ons vel voelen zonder dat we er precies de vinger op kunnen leggen. Door wat extra aandacht te besteden aan onze adem komen we opnieuw in contact met onszelf.

Tijdens deze tweedaagse training doorlopen we het mechanisme van de ademhaling, ontdekken we wat een gezonde ademhaling is en oefenen we samen de verschillende stappen om dit te bereiken.
We gaan ook ervaren hoe we ontspanning en balans in ons systeem kunnen brengen.

Verder leren we ook hoe we deze technieken kunnen toepassen tijdens sessies met cliënten en gaan we nog een stapje verder richting activeren en transformeren met verschillende ademtechnieken.

BEGELEIDER
Vanessa Kersemans

WANNEER
2 donderdagen
15 en 22 juni 2023
van 10u00 tot 17u00 (1 uur middagpauze)

CORONA – Al onze opleidingen gaan normaal gezien ‘live’ door in de gebouwen van de Educatieve Academie. De lesvorm kan echter aangepast worden ifv de door de regering opgelegde coronarichtlijnen. Sommige trainingen gaan dan online, vinden in kleinere groepen of een groter leslokaal plaats. Uitzonderlijk kan een training naar een latere datum verplaatst worden. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

WAAR
Educatieve Academie
Patriottenstraat 35
2600 Berchem (Antwerpen)

Prijs
215 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding
+ 165 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

Voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten:
180 euro
(voorschot 50 euro – tevens annuleringsvergoeding
+ 130 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

SCHRIJF JE IN VOOR DEZE OPLEIDING VIA ONDERSTAANDE LINK.