De schaduw van de hulpverlener

Hoe constructief met anderen werken door alle kanten van jezelf te kennen.

Als hulpverlener, leerkracht, leidinggevende of coach ken je maar beter je eigen schaduw. Die zet je namelijk tijdens je werk niet zo maar opzij. Schaduwwerk biedt fascinerende inzichten in je eigen Zijn, maar ook in dat van je cliënten, leerlingen, teamleden, patiënten of coachees.

Het is een spannend en avontuurlijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, want we gaan graven in de schemerzone waar zich allergieën, valkuilen, blinde vlekken en kleine kantjes ophouden. Hoe beïnvloeden die aspecten je dagelijks werk en hoe kan je er toch constructief mee aan de slag? Dit onderzoeken we tijdens deze tweedaagse rond schaduwwerk, opgebouwd rond voldoende theoretische kaders maar vooral met veel praktische tools, zodat je meteen in de praktijk aan de slag kan.

Ga je mee op zoek, naar het goud in de schaduw?

DOELGROEP

Therapeuten, psychologen, artsen, leerkrachten, zorgkundigen, verpleegsters, maatschappelijk werkers, leefgroepbegeleiders, logopedisten, zorgleerkrachten, diëtisten, coaches, eventueel teamleaders in bedrijven, … Zowat alle profielen die dagelijks aan de slag gaan met het zorgen voor/ondersteunen/begeleiden/leiden van anderen.

BEGELEIDER
Lynn Jespers

WANNEER
2 dinsdagen
10 en 17 november 2020
telkens van 10u00 tot 17u00 (1 uur lunchpauze)

PRIJS
205 EURO
(voorschot 50 euro –
+ 155 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

Voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten:
170 EURO
(voorschot 50 euro –
+ 120 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

(betaal met kmo-portefeuille en krijg 30% korting als zelfstandige)