CORONA 2020 – aangepaste lesvorm tot 27 november

Corona is hardnekkig. De besmettingen blijven dit najaar pieken en overtreffen zelfs de golf die ons dit voorjaar trof. Het is een realiteit met een enorme impact op ieder van ons. Fysiek, mentaal, emotioneel en ook organisatorisch. Het noopt ons tot verantwoordelijkheidszin en solidariteit.

Op de Educatieve Academie blijven we er alles aan doen om onze lessen tijdens deze crisis voor alle deelnemers veilig en kwalitatief te laten doorgaan. Midden oktober hebben we daarom de klassen die op EA doorgingen in kleinere groepen opgesplitst. Voor bewegingslessen zijn we naar externe locaties uitgeweken. De dankbare reacties van onze cursisten waren hartverwarmend, waarvoor onze diepste dank.

Gisteren hebben we beslist om een stap verder te gaan in het opnemen van onze verantwoordelijkheid. Van 29 oktober tot en met 27 november zullen al onze lessen online doorgaan. Met uitzondering van bewegingslessen zoals bijvoorbeeld drama en dans die een nieuwe datum in 2021 krijgen. Onze cursisten ontvangen zeer binnenkort per mail meer info over deze online lessen en de verplaatste lessen.

Sommigen zullen deze mail lezen en een zucht van opluchting of … een van teleurstelling slaken. Ieders situatie is immers verschillend. Het is belangrijk te weten dat dit een tijdelijke maatregel is. Zodra de omstandigheden het toelaten, schakelen we terug over op ‘live’ lessen. Want dat is wat we allemaal verkiezen in dit warme huis van verbinding dat EA wenst te zijn. We zijn dus hoopvol, maar ook realistisch en blijven kortom ten allen tijde flexibel. Eind november zullen we evalueren of we deze aangepaste lesvorm al dan niet dienen aan te houden.

Aan onze cursisten vragen we begrip voor onze beslissing. Heb je vragen, aarzel dan niet om ons secretariaat te contacteren. Onze contactgegevens vind je hier.

Verder hopen we dat jij, beste lezer, en je naaste omgeving in deze onzekere en verwarrende tijden zoveel mogelijk gezond zijn en blijven. Aan zij die toch getroffen zijn, wensen we zeer veel sterkte en veerkracht.