CORONA 2020 – aangepaste lesvorm tot eind 2020

Corona blijft in ons land en onze buurlanden ondanks een lichte afzwakking van de curve nog steeds wild om zich heen slaan. Velen onder jullie kennen dan ook naasten die hard of mild geraakt zijn door het virus. We wensen aan allen eens te meer sterkte en veerkracht in deze veeleisende tijden.

Eind oktober heeft de ernst van de situatie ons ertoe verplicht om over te stappen op de online lesvorm voor quasi al onze lessen tot en met 27 november. Vandaag hebben we beslist om deze online lesvorm uit verantwoordelijkheidszin en solidariteit tegenover elkaar en tegenover de samenleving aan te houden tot eind 2020.
Enkele lessen die niet online kunnen doorgaan, krijgen ook deze keer een nieuwe datum. De betrokken studenten zijn hiervan al op de hoogte gebracht.

Online les geven en les krijgen is noodzakelijk want veiliger in de huidige omstandigheden. Het vraagt van ieder van ons echter heel wat aanpassingsvermogen. Niet alleen technisch, maar ook qua leshouding. Bedankt om de online lessen te volgen met het nodige respect voor je medestudenten en de docent!

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons secretariaat telefonisch of per mail te contacteren.

Warme groet
Het EA-team