CORONA 2021 – we vatten 2021 online aan

We hoopten met zijn allen de coronacurve te kunnen ombuigen, maar niets is minder waar.

Een van de gevolgen is dat we bij de Educatieve Academie quasi al onze lessen vanaf januari verder zetten zoals we ze in december hebben afgesloten: online. Online omwille van elkaars veiligheid, elkaars gezondheid en die van onze naasten. Online uit solidariteit met de helden in de zorg. Online omdat dit nu even het beste is.

En hoezeer we ook bedreven zijn geraakt (of niet) in afstandsonderwijs, we zijn het er samen over eens dat de lessen warmer, intenser én gezelliger zijn wanneer we elkaar live ontmoeten in de gebouwen van de Educatieve Academie. Nog even volhouden dus tot we terug live kunnen en mogen.

  • Concreet betekent dit dus dat quasi alle lessen vanaf januari en tot nader order online zullen doorgaan.
  • Enkele lessen worden mogelijk verzet. Praktijkgerichte lessen zullen als enige uitzondering en zoals toegelaten is, hoogstwaarschijnlijk coronaproof live doorgaan. De betrokken studenten krijgen hieromtrent nog een mail met meer details.
  • De geplande IV-weekends zullen in een aangepaste vorm plaatsvinden. Ook hier ontvangen de betrokken studenten nog een mail voor.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons secretariaat te contacteren, maar… pas vanaf 4 januari 2021. Tussen kerst en nieuw zijn we immers enkele dagen gesloten. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze mail.

In de tussentijd wensen we je fijne feestdagen toe in je favoriete bubbel. We toasten op ieders gezondheid, een wens die nooit zoveel betekenis heeft gehad. We zien, horen en lezen je graag terug in 2021!

Warme groet
Het EA-team