Corona 2020 – EA draait harder dan ooit

Ondertussen zitten we al even in lockdown. Een periode van opgelegde vertraging voor de ene en van ongeziene hectiek voor de andere. Wat onszelf betreft, mogen we zonder blozen stellen dat de Educatieve Academie harder draait dan ooit.

Quasi alle lessen gaan door – We zijn er in geslaagd om voor zo goed als alle lessen een volwaardige opvolging te voorzien. Lessen worden herdacht, oefeningen heruitgevonden en een hele digitale ‘beeldbel-omgeving’ met handleiding is opgezet om de voortzetting van de verschillende opleidingen te garanderen. Met behoud van kwaliteit, ruimte voor interactie en oog voor privacy en veiligheid. Immense dank aan de docenten en de studenten voor hun veerkracht, flexibiliteit, begrip en leergierigheid.

De examens worden volop voorbereid – Tegelijk is het voorbereidingstijd. De laatste maatregelen van de Veiligheidsraad indachtig, bereiden we nu volop de volgende lesweken en de examenperiode voor. Wat, wanneer, waar en hoe krijgen onze studenten op continue basis per mail te horen.

Inschrijvingen voor september 2020 stromen binnen – Therapeuten en hulpverleners blijken zich ook klaar te maken voor de start van het nieuwe academiejaar in september 2020. Intake-gesprekken voor onze 4-jarige I.V.-opleiding vinden online plaats, inschrijvingen voor deze en ook voor onze Jaaropleidingen stromen binnen terwijl ons nieuwe programma Korte Trainingen & Workshops ook zijn eerste deelnemers kent.

We blijven voor je beschikbaar – Heb je hier vragen over? Ook in deze Coronatijden blijft het secretariaat per mail en telefonisch beschikbaar op ma, di, do en vr van 11u tot 15u.