CORONA 2021 – we gaan terug volledig online

Hoe erg we het net als jullie ook vinden: vanaf 25 maart zal de Educatieve Academie terug volledig online gaan met de lessen. We kunnen het toenemend aantal besmettingen immers niet negeren en willen dan ook onze verantwoordelijkheid opnemen en gevolg geven aan de wens van de regering om het virus via een radicale contactpauze zo veel als mogelijk af te remmen.

We beseffen heel goed dat de studenten net als de docenten de face-to-face lessen op de Educatieve Academie als intenser, warmer en met meer verbinding ervaren. De docenten doen er alleszins alles aan om dit binnen de gegeven omstandigheden ook waar te maken in de online lessen.

Het gaat er nu om te helpen het virus een halt toe te roepen. Minder contactmomenten omwille van elkaars gezondheid en die van onze naasten. Minder contactmomenten uit solidariteit met de collega’s in de zorg. Online omdat dit nu even het beste is.

  • Concreet betekent dit dat alle lessen tot en met 18 april online zullen doorgaan.
  • Enkele praktijkgerichte lessen worden waarschijnlijk verzet. De betrokken studenten krijgen hier nog een mail voor met meer details.
  • Na het volgende Overlegcomité op woensdag 14 april, overleggen we ook op EA over de lesvorm voor de volgende periode.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons secretariaat te contacteren. Wij blijven bereikbaar per mail en per telefoon. Doorgaans op ma, di, do en vr van 9u tot 16u30. Tijdens de Paasvakantie (3 tem 18 april) is dit van 11u tot 15u. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze mail.

We hopen dat jij en je naasten gespaard blijven. Mocht je toch getroffen zijn, dan wensen we je zeer veel sterkte en steun toe.

Aan iedereen wensen we de kracht om het hoofd koel te houden en sereen door deze moeilijke periode te geraken.
Als je nood hebt aan rust, kan deze adempauze je misschien helpen.

Warme groet
Het EA-team