Educatieve Academie vzw 

nodigt je graag uit voor haar CONGRES 2023 

Psychotherapie op het kruispunt van Wetenschap, Kunst en Ethiek

16 & 17 maart 2023

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

KLIK HIER VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA

Onze complexe en snel veranderende wereld vraagt op vele gebieden om een stevige creativiteit. Zij daagt ons als het ware uit om als een onderzoeker, kunstenaar en wijze de mogelijkheden en wrijvingen van deze tijd te verkennen. Hoe kunnen wij als mens en als zorgverlener / psychotherapeut zinvol bijdragen aan het nieuwe dat zich aandient? Wat kan Interactionele Vormgeving (I.V.) betekenen voor deze en voor de toekomstige generatie?

Deze tweedaagse wil een ontmoetingspunt zijn waarbij interactie en vormgeving mogelijk zijn. Hoe verhouden psychotherapie, kunst, wetenschap en ethiek zich tot elkaar? Is integratie nodig en doenbaar?

Als gastspreker verwelkomen we kind- en jeugdpsychiater en psychotherapeut Binu Singh. Omdat zorg voor de toekomst zorg voor onze kinderen betekent. ‘Baby’s tonen ons waar het scheef zit in de maatschappij’.

Op het kruispunt van wetenschap, kunst, ethiek en psychotherapie ontmoeten we ook Stefan Perceval, de bevlogen artistiek directeur van HETGEVOLG, een theater dat werkt met mensen met een kwetsbare achtergrond.

Bruno Van den Bosch en Hilde Vleugels, de grondleggers van Interactionele Vormgeving, staan stil bij wat I.V. en integratie in deze tijd kunnen betekenen. Verder zal er een zeer gevarieerd aanbod van een 10-tal workshops aangeboden worden.

Wees welkom!

Programma?
Klik hier voor het volledige programma. Begin 2023 vind je hier ook een pdf-versie van de brochure.

Waar?
Theologisch en Pastoraal Centrum
Groenenborgerlaan 149
2020 Antwerp
Belgium

Klik hier voor een routebeschrijving (Google Maps).
Het TPC is met het openbaar vervoer bereikbaar met de bus of een combinatie van trein (Station Antwerpen-Berchem) en bus (lijn 21, 32 en 33).
Op de site van het TPC is parkeermogelijkheid voorzien.

Wanneer?
Donderdag 16 en vrijdag 17 maart2023

Voor wie?
Iedereen met interesse in psychotherapie.

Prijs 
Met vroegboekkorting (tem zondag 8 januari 2023, 23u59): € 180
Normale prijs (vanaf 9 januari 2023): € 215

Meer info
info@educatieve-academie.be

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN