Afstudeerdag 25 september

De Educatieve Academie nodigt je graag uit op de afstudeerdag van onze vierjarige therapeutenopleiding in de Interactionele Vormgeving op zaterdag 25 september 2021.

Na vier jaar opleiding zwaaien wij onze studenten uit. Doorheen de dag presenteren meer dan 50 afstudeerders hun eindwerk en ontvangen ze tijdens een feestelijk slotritueel hun getuigschrift.

Omdat het Corona-protocol voor evenementen zoals deze in de loop van augustus en september nog kan veranderen, weten we nu nog niet of de Afstudeerdag in beperkte kring zal plaatsvinden of open zal staan voor iedereen. Onze wens is uiteraard om de Afstudeerdag op een waardevolle en tegelijk veilige manier te laten doorgaan. Kortom, meer info volgt zodra alles voor ons duidelijk is. Houd daarom onze website en Facebookpagina goed in het oog.

PROGRAMMA
Onthaal vanaf 9u30
Start presentaties van de eindwerken om 10u30
Start slotritueel rond 17u. Meer info op Facebook.

PRAKTISCHE INFORMATIE
In beperkte kring zou betekenen dat de afstudeerders enkele zelfgekozen mensen mogen meenemen, maar dat we ons best doen om het slotritueel via Facebook live uit te zenden.
Indien er geen beperking is, is iedereen met een gezonde interesse in alles wat met psychisch welbevinden en therapie te maken heeft welkom om de Afstudeerdag ‘live’ bij te wonen.
Meer info volgt zodra dit ook voor ons duidelijk is.
Gratis inkom.

WAAR?
Provinciaal Vormingscentrum Malle
Smekenstraat 61, 2390 Malle