Kom jij op 16/9 naar de boekvoorstelling van De Chaosfluisteraar?

Ben jij therapeut, hulpverlener of coach? Dan ben jij ook een chaosfluisteraar: al fluisterend tracht je de chaos bij je cliënt te exploreren en nieuwe inzichten, processen en interacties bij hem/haar en bij jezelf op te delven en vorm te geven. Net als een kunstenaar dat doet met zichzelf en/of zijn omgeving.

Hilde Vleugels heeft hierover een boek geschreven. Dat wist je misschien al (lees hier onze aankondiging). Omdat het nu kan, nodigen we je zeer graag uit voor een ‘live’ boekvoorstelling van ‘De Chaosfluisteraar’ die meteen ook de start is van de gelijknamige EXPO. De boekvoorstelling en vernissage gaan op donderdag 16 september om 19u door in de gebouwen van de Educatieve Academie.

Het wordt een bijzondere avond.

# ‘De Chaosfluisteraar’ zal enkele I.V.-therapeuten en EA-getrouwen verleiden tot een observatie op het raakvlak van kunst en psychotherapie.

# Daarnaast krijg je de kans om de werken van kunstenaars te bezichtigen die zich door het boek of thema lieten inspireren. Ook werk van Hilde zal opgesteld staan. Maak je klaar voor een gevarieerde mix van bezielde kunst: videokunst, beeldende kunst, installaties, proza en poëzie!

# Dit alles uiteraard met een hapje en een drankje én de mogelijkheid om met Hilde van gedachten te wisselen en je boek te laten signeren.

Wil je er graag bij zijn? Vul dan ten laatste op 12 september het online inschrijvingsformulier in. Inschrijven doe je hier.

Kan je er niet bij zijn, dan kan je je via hetzelfde inschrijvingsformulier ook voor een van de 2 toonmomenten tijdens de herfstvakantie inschrijven.

Wees welkom!